tooltip after the triger

Vrhunska tehnologija, čisti občutek v vožnji in več kot priročno zlaganje

Nova kolesa Bigfish so opremljena z enostavnim sistemom zlaganja Smart Folding Technology, ki temelji na intuitivnem zlaganju z gumbi. Ta uporabniku prijazen način zlaganja z gumbi je v svetu kolesarstva popolna inovacija in pomeni enostavno, intuitivno in hitro izvedljivo zlaganje in sestavljanje kolesa v poljubnem vrstnem redu.

Vožnja z novimi kolesi Bigfish je čisti užitek, saj v sebi združujejo agilnost majhnih koles, hitrost odličnega prestavnega razmerja in udobnost 'full-size' geometrije mestnih koles.

Smart Folding Technology - napredno zlaganje z gumbi

Novega Bigfisha odlikuje enostaven način zlaganja z gumbi, imenovan Smart Folding Technology. Zlaganje z gumbi je uporabniku prijazno, intuitivno in hitro izvedljivo v poljubnem vrstnem redu.

Enostavno in hitro!

Asymmetric Handlebars Technology - optimalno zlaganje krmila

Krmilni ročki se zložita asimetrično navznoter ena proti drugi, kar omogoča optimalno koriščenje praznega prostora ob okvirju in tako tudi tanjše zlaganje kolesa. Krmilo v zloženem položaju je dobro fiksirano, kar je dobrodošlo pri upravljanju z zloženim kolesom.

Geometrija mestnega kolesa

Zahvaljujoč geometriji mestnega kolesa (angl. Full-size Geometry), je vožnja s kolesom Bigfish Line izjemno udobna. Vse točke, ki so pomembne za udobno vožnjo in ustrezno držo kolesarja (sedež, pedala in krmilo), so na enakem položaju kot pri običajnem mestnem kolesu. K udobju prispevata tudi enaki razdalji med sprednjim in zadnjim kolesom ter sedežem in krmilom.

Prestavna razmerja

Izboljšana prestavna razmerja zagotavljajo odlično učinkovitost pedaliranja, kar vam omogoča nove, boljše dogodivščine.

Multifunkcijsko držalo

Vsako kolo Bigfish Line ima t.i. multifunkcijsko držalo, ki služi kot nastavek za dodatke (košare, torbe ipd.) in hkrati skrbi za stabilnost krmila.

KONTAKT

Studio Moderna SA

info@bigfishbike.com

Kolesa
Tehnologija
Prodaja in servis
© Copyright 2012 - Studio Moderna SA. All rights reserved. Terms of use | Privacy policy